Leveranciers en partners

Op ons bedrijf komen dagelijks tientallen externe contractoren, bezoekers en leveranciers. Om ieders veiligheid op onze site en een vlotte doorstroom te garanderen, hanteren we strikte procedures voor externen.

Hieronder kan je onze Algemene Voorwaarden, Richtlijnen voor Contractoren en onze Code of Conduct (Gedragscode) raadplegen. Dankzij die richtlijnen zorgen we er samen voor dat Aurubis Olen een veilige omgeving is om binnen te handelen. Dankjewel voor jouw bijdrage als partner!

Downloads
Voer jij binnenkort werken uit op ons bedrijfsterrein?

Elke externe medewerker dient vooraf aangemeld te zijn. Bezoekers of contractoren die niet zijn vooraangemeld, kunnen de bedrijfssite niet betreden. Vraag de vooraanmelding dus steeds tijdig aan bij jouw Aurubis contactpersoon.

Wil je een levering aanmelden?

Elke levering dient vooraf aangemeld te worden door een e-mail te sturen aan desk-olen@aurubis.com met vermelding van: referentienummer van de bestelling, naam van de chauffeur en nummerplaat. Het niet vooraf aanmelden van een levering kan tot heel lange wachttijden leiden. Let op: Die regel geldt niet voor leveranciers die met koerierdiensten werken zoals Fedex, DPD, TNT, GL Express, DHL etc. Tenzij anders vermeld, dienen alle goederen in het Centraal Magazijn afgeleverd te worden.

Wil je jouw product of dienst voorstellen?

Wil jij graag jouw bedrijf en jullie producten en/of diensten voorstellen? Stuur een berichtje aan ons Purchasing Team met alle info: purchasing.copper@aurubis.com. Onze collega's van Aankoop bekijken graag verder of we tot een samenwerking kunnen komen.

Aurubis Olen Purchasing
Aurubis Olen Purchasing

Watertorenstraat 35, 2250 Olen (BE)

Schrijf e-mail