Groei

Zorg dragen voor de toekomst van ons bedrijf

Aurubis Olen kent een traditie van meer dan 100 jaar. Dat maakt van ons een vaste waarde in de regio. We zetten alles op alles om ook in de toekomst het succes van ons bedrijf te verzekeren en om verder te groeien. Dat doen we door op verantwoorde manier te handelen, rekening houdend met mens en milieu.

We zetten continu in op groei en opleidingen van onze medewerkers, en stellen alles in het werk om onze installaties en zo de impact op het milieu steeds verder te verbeteren.

AOS is het interne continu verbeter-programma binnen Aurubis. Met dat programma willen we op een duurzame manier onze bedrijfsprocessen optimaliseren en onze resultaten verbeteren, samen met alle medewerkers in het bedrijf. De focus ligt daarbij zowel op Operations, Development & Safety.

AOS biedt een robuuste en duidelijke methodologie om voortdurend te verbeteren: op het vlak van productieprocessen, onderhoudstechnieken, gezondheid, veiligheid en opleidingstrajecten binnen het bedrijf.

We streven naar operationele excellentie. AOS wordt op een progressieve en toegankelijke manier uitgerold via verbetercycli, waarin telkens verschillende collega’s uit de verschillende afdelingen betrokken worden.