Nieuws

Ontdek het laatste nieuws van Aurubis Olen

We delen graag ons bedrijfsnieuws met jou. Op deze pagina vind je steeds allerlei nieuws van onze productiesite in Olen. Veel leesplezier!


Hamburg, 28 September 2022

Inge Hofkens treedt toe tot de raad van bestuur van Aurubis en versterkt de focus op de recycling activiteiten

De raad van toezicht van Aurubis benoemt de huidige Managing Director van de Belgische site in Olen tot vierde lid van de raad van bestuur met ingang van 1 januari 2023.

Lees meer

Olen, 18 augustus 2022

19 Olense collega’s zweren de sigaret af

In het voorjaar startte Aurubis Olen met een nieuwe rookstopcampagne. Onder begeleiding van een erkende tabakologe kunnen werknemers tijdens hun werkuren rookstopsessies volgen. Het is de tweede keer dat het Olense multimetaalbedrijf dat organiseert.

Lees meer

Olen/Hamburg, 28 juli 2022

Aurubis tekent duurzame energieovereenkomst met groene energieproducent Eneco en bevestigt leiderspositie in duurzaamheid

Vanaf januari 2023 zal meer dan 90 % van de extern afgenomen stroom voor Aurubis Olen afkomstig zijn van hernieuwbare energiebronnen

Lees meer

Olen, 22 april 2022

Eurocommissaris Thierry Breton bezoekt Aurubis Olen

Op donderdag 21 april bezocht Thierry Breton, Eurocommissaris voor Interne Handel, onze vestiging in Olen. Hij werd ontvangen door Heiko Arnold (COO Aurubis Group) en Inge Hofkens (Managing Director Aurubis Olen).

Lees meer

Olen, 28 maart 2022

Open Jobdag Aurubis Olen

Op woensdag 13 april organiseert Aurubis Olen een Open Jobdag. Kom kennismaken en breng je CV mee. We ontmoeten jou graag tussen 9u en 17u30. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Lees meer

Olen, 08 maart 2022

Persbericht: Helden Voor Helden, Aurubis Olen en Thomas More bundelen de krachten in bijzonder fietsproject

Aurubis Olen steunt vzw Helden Voor Helden en investeert in een speciaal ontworpen fiets.

Lees meer

Olen, 1 december 2021

Na overname krijgt Metallo nu ook nieuwe naam: Aurubis Beerse

Vandaag maken de recyclagesites Metallo Belgium (Beerse) en Aurubis Belgium (Olen) bekend dat ze van naam veranderen.

Lees meer

Olen, 16 februari 2022

Persbericht: Aurubis bouwt nieuwe installatie om meer nikkel en koper te recycleren in België

Aurubis heeft het licht op groen gezet voor het volgende project op de strategische agenda: een investering van 70 miljoen euro in de bouw van een state-of-the-art en energie-efficiënte bleedverwerkingsinstallatie op haar site in Olen.

Lees meer

Olen, 3 oktober 2021

Bobbejaanlandtrail: Ready, set, go!

Met een team van 50 Olense collega's, nam Aurubis deel aan Bobbejaanlandtrail, op zondag 3 oktober 2021.

Lees meer

Olen, 22 september 2021

Car Free Day 2021

Aurubis daagde alle medewerkers uit: laat op woensdag 22 september, tijdens Car Free Day, de auto thuis voor de trip van en naar het werk. Wie te voet, met de fiets, step, trein, bus of carpoolend naar het werk kwam, kon genieten van een lekker ontbijt bij aankomst.

Lees meer

Olen, 3 september 2021

Aurubis steunt Boven De Wolken vzw

Het nieuws dat hun toekomst in het gedrang komt, laat ook ons bij Aurubis in Olen niet onbewogen. En dus hebben we beslist om een donatie te doen aan Boven De Wolken. Want: Together We Care!

Lees meer

Vanille, aardbei of chocolade

Van een ‘gesmaakte’ traktatie gesproken! Op dinsdag 15 juni had onze directie een lekkere verrassing in petto. Twee ijsjeskarren kwamen langs op de productiesite in Olen.

Lees meer

Een unieke ervaring

Op donderdag 10 juni 2021 was er een gedeeltelijke zonsverduistering waar te nemen. Een uniek fenomeen dat zich maar een keer om de zoveel jaar manifesteert!

Lees meer

Aurubis Belgium behaalt ISO 45001

Geslaagd! Dat is het positieve verdict van de ISO 45001 audit begin juni. Twee externe auditoren namen ons bedrijf en hoe we met veiligheid & gezondheid omgaan 4 dagen lang grondig onder de loep. De audit werd een schot in de roos!

Lees meer

0 smartphone 100 aandacht

Veiligheid is key binnen Aurubis! Daarom zijn we eind mei gestart met een sensibiliseringscampagne rond gsmgebruik en mobiele arbeidsmiddelen.

Lees meer