Какво ни прави уникални

Ти си нашият най-ценен елемент

Работим със злато, сребро и мед. Но нашите служители са най-ценният ни елемент. Без тях нямаше да има Аурубис. Всеки тук дава най-доброто от себе си ежедневно - това ни прави това, което сме - могъща компания. С нашите продукти стоим в основата на едно устойчиво общество: независимо дали става въпрос за енергийния преход, дигитализацията или кръговата икономика.

Нашите ключови характеристики подчертават същността ни и това, което ни прави наистина уникален работодател. Те показват и колко много се гордеем с Аурубис.

Какво отличава Аурубис като работодател?

Нашите основни елементи
Rock-solid & rolling
Ние сме стабилни и същевременно непрекъснато се развиваме.

Ние сме водеща международна компания за производство на метали и един от най-големите рециклиращи производители на мед в света.

По време на нашата над 150-годишна история икономическият ни просперитет ясно показва, че нашият подход е успешен. Той съчетава в себе си разумно управление с устойчив растеж. Нашият далновиден бизнес модел, почиващ на солидна финансова основа, с поглед отправен в бъдещето, ни прави още по-силни.

Ние сме една от стабилните индустрии на бъдещето - и оставаме такива дори в трудни времена. Не спираме да се движим напред, прилагайки на практика принципите за непрекъснато подобрение на процесите. В същото време активно развиваме бизнеса и културата си в съответствие с нашата мултиметална стратегия и амбицията ни да бъдем най-ефективната и устойчива мрежа от металургични предприятия, произвеждащи металите на бъдещето.

Hands-on & high-tech
Ние сме практични, но и високотехнологични.

Нашата страст е металургията. Ние предлагаме изключително интересна работна среда с разнообразни вълнуващи задачи и стратегически проекти. Те се основават на нашите уникални производствени процеси и първокласни технологии, както и на висококачествените ни продукти.

Ние сме глобална група, представител на една традиционна индустрия. В същото време не спираме да внедряваме иновативни решения, които почиват на съвременни тенденции като цифровизация и дигитализация. Така по уникален начин съчетаваме най-доброто от двата свята.

Водени от иновациите, ние правим Аурубис компания, готова за бъдещето.

Skilled & seriously sustainable
Ние сме изключително опитни в това, което правим и отговорни към обществото и околната среда.

Ние отговорно превръщаме суровините в ценни метали и продукти, които имат огромно значение за обществата, в които живеем. Нашите метали са в основата на енергийния преход и технологиите на бъдещето.

Същевременно ние опазваме природните ресурси, като последователно прилагаме принципите на кръговата икономика и разширяваме още повече дейността си в областта на рециклирането. Устойчивостта е вплетена в нашето ДНК. Стремим се да произвеждаме повече с по-малко въздействие върху околната среда по цялата ни верига на доставки.

Екипната работа в цялата ни международна мрежа от металургични заводи е от ключово значение за постигането на амбициозните ни стратегически цели. Инвестираме в уменията и непрекъснатото развитие на нашите служители и насърчаваме предприемаческия дух.

Работим в различни региони и култури като си партнираме с местните общности, насърчаваме сътрудничеството и действаме като едно - ONE Aurubis.

 

Какво характеризира Аурубис като работодател?